headers-pages-04

Știm că există cupluri nonconformiste și originale, ne place să ne lăudăm că am și cunoscut câteva până acum.

Este greu să treci peste șabloanele sociale, peste ce zic apropiații sau ce fac amicii. În plus, cum ieși un pic din tipare, lucrurile se complică destul de mult, pentru că sunt puțini furnizori de servicii care știu să facă lucrurile diferit sau să se adapteze.

Urmează foarte mult timp investit în documentare, planificare, în manufacturi, drumuri, telefoane și multe, multe altele… Dar aceasta este partea frumoasă, așa apar lucrurile unice, personalizate, ieșite din comun. Tocmai prin faptul că sunt în aparență simple, dar de fapt pline de suflet și de sens.

Dăruim, celor care au curajul să îndrăznească, cel mai original film pe care îl putem face.

Efortul de a face ceva atipic și cu stil merită răsplătit. Vom fi prezenți în echipă completă, respectând atât conceptul cât și oferta Tales.ro. Toată producția o oferim gratuit, singurele costuri suportate fiind cele logistice.

 

Vă invităm așadar să ne scrieți oricând. Pe larg, detaliat, despre voi și evenimentul pe care îl pregătiți. Abia așteptăm să citim o poveste care să ne facă să vrem să fim acolo. Dacă ne impresionați, vă vom invita la o discuție pe Skype, să ne cunoaștem, să vorbim despre nuntă și să stabilim detaliile.

   nume:

  data și locul evenimentului:

  cine sunteți și ce vă reprezintă, ca persoane / cuplu?

  ce se va întâmpla, nemaivăzut și nemaiauzit?

  adresa de email unde vă putem răspunde:

   

  CUPRINS