headers-pages-02

Trăim cu pasiune și încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă trăită. Prețuim fiecare experiență pentru că ne definește și păstrăm totul în amintiri. Un miros, o imagine, un gust, un sunet, o culoare, un chip, fiecare detaliu contează.

Din punctul nostru de vedere, un film este bun dacă surprinde esența lucrurilor și poartă o încărcătură emoțională. Dacă este veritabil și are personalitate. Pentru că moda și tendințele se schimbă, dar lucrurile bine făcute, cu substanță, trec testul timpului. Filmul este ilustrarea unei viziuni, un material care pe măsură ce se învechește capătă o aură idilică și devine mai prețios.

Fiecare film produs de noi are un fir narativ construit pe teme vizuale, sunet, momente cheie, discurs. Urmărim mai mult decât o zi și un șir de activități, mai mult decât o nuntă; urmărim oameni, un set de întâmplări unice și deosebite, fără a trece prin filtre și șabloane standardizate.

Ne propunem pur și simplu să documentăm iubirea.

Găsim elementele cheie și le asamblam în materiale scurte și aparent simple, dar de fapt foarte condensate, muncite și finisate. Felul în care este organizată nunta, fiecare decizie luată, de la locație la muzică și la ce culoare are scrisul de pe invitație, rochia, mărimea tortului, machiajul, buchetul, tot… totul definește stilul. Iar stilul filmului este, evident, reflexia mirilor așa cum sunt ei, dincolo de aparențe.

Pe scurt, creăm filme cu tâlc.

 

CUPRINS