Orice proiect reușit începe cu o planificare potrivită. Conceperea unui film pornește, de asemenea, cu mult înainte de ziua filmării.

Pentru că scopul nostru este să facem cel mai bun material posibil, credem că primul pas este să cunoaștem foarte bine subiectul. În cazul unei nunți, actorii principali sunt evident mireasa și mirele, cu felul lor unic de a fi.

Vrem să ne cunoaștem, să descoperim cum vă petreceți timpul, ce vă pasionează – ce vă caracterizează pe fiecare în parte și împreună ca întreg. Mai vrem să știm cum ați planificat ziua nunții și ce momente speciale urmează să se întâmple. Orice detaliu ne ajută să înțelegem stilul și să schițăm conceptul viitorului film. Discutăm totul în avans, pentru ca în timpul evenimentului să vă bucurați de fiecare clipă, fără stress.

Suntem videografi cu experiență în producția de filme documentare și corporate. Lucrăm mereu în aceeași echipă principală (doi operatori, un asistent, 3 camere) și dacă este necesar echipa se mărește.

Credem că orice echipă video mai mică de trei oameni este un compromis. Dat fiind că la un eveniment lucrurile se întâmplă o singura dată, rapid și adesea spontan, mai multe camere oferă și siguranță și originalitate. Filmarea din mai multe unghiuri înseamnă o acoperire completă a acțiunii, varietate, secvențe elaborate, compoziții creative, planuri de dialog și un montaj dinamic și interesant.

headers-pages-03

Mai mult decât o filmare, oferim timp și expertiză, concept personalizat, fir narativ, editare profesională. Pe măsura fiecărui cuplu, țesem un film. Povestea este întotdeauna în fața noastră, trebuie doar surprinsă și spusă mai departe.

Oferta noastră de bază include:

  • consultanță ante-eveniment;
  • documentarea evenimentului (minim 3 persoane);
  • un film rezumat de câteva minute (highlights);
  • un film versiune extinsă (minim 45 min);
  • filmare DSLR, format Full HD 1080p;
  • pagina web personalizată pe tales.ro (privată);
  • totul livrat într-un pachet surpriză.

Recomandăm realizarea unei sesiuni video de cuplu și/sau interviuri  (în ziua evenimentului sau în altă zi, după caz).

În plus, putem adauga extra-opțiuni, precum mai mulți operatori, filmare în UltraHD 4K, echipament specializat (macara sau drona) sau alte producții: invitație video la nuntă, film prewedding pentru proiecție la local sau filme de tip love-story, consultanță pentru creearea unei identități vizuale / branding de cuplu.

Posibilitățile sunt nelimitate. Suntem nerăbdători să stăm de vorbă și să găsim împreună calea de a face lucruri nemaipomenite.

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre și de o cotație de preț, așteptăm o cerere de ofertă.

CUPRINS